Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Oproepkracht inhuren Tilburg

Regio

Heeft uw organisatie in Tilburg behoefte aan intelligente en gemotiveerde oproepkrachten? Kies dan voor een oproepkracht inhuren Tilburg via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Dankzij onze grote en gevarieerde database, gevuld met enthousiaste studenten, kunnen wij voor vrijwel iedere functie snel en voordelig een geschikte kandidaat aan u voorstellen.

​Op flexibele basis oproepkrachten inhuren

Een oproepkracht inhuren Tilburg kan via Recruit a Student op zeer flexibele basis. Zo bepaalt u onder andere zelf met welke frequentie u een student inhuurt en hoe u de oproepkracht inplant. Tevens betaalt u alleen voor de uren die de oproepkracht Tilburg daadwerkelijk voor u gewerkt heeft, geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Dankzij ons poolmanagement systeem kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden bij langlopende projecten. Bij poolmanagement stellen wij speciaal voor u een groep studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden en die zeer flexibel inzetbaar zijn. Dit biedt dé uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte. Dankzij deze studenten pool kunt u altijd snel extra personeel aanvragen maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Over- en onderbezetting is verleden tijd en zo beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

De voordelen

Het doel van Recruit a Student is het maken van de perfecte match tussen bedrijven en studenten. Hierbij proberen wij voor de studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier bieden wij studenten de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Deze kans grijpen de studenten met beide handen aan en dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de oproepkrachten kunt verwachten.

Een ander voordeel van de gerelateerde studie van de oproepkrachten is dat zij beschikken over veel kennis van het vak. Hierdoor pakken zij de werkzaamheden snel op en is de inwerktijd kort. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een oproepkracht inhuren Tilburg via Recruit a Student.

​Meer informatie over oproepkracht inhuren Tilburg?

Wilt u graag een oproepkracht inhuren Tilburg of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan. Wij zullen u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wenst u een vrijblijvend HR-advies op maat? Neem dan contact op met Recruit a Student Tilburg.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden