Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Over toen, nu en straks!

Croissantjes vouwen, bierblikjes steriliseren, reclameborden beplakken, tractorbanden sjouwen. Remco Beijer kent de uitzendbranche van binnenuit. Zijn bijbaan bij het projectzonweringsbedrijf van Jaap Dietz bracht hem binnen no time van werkstudent naar directeur, een verhaal voor een goed jongensboek. Zijn toenmalige werkgever Jaap Dietz werd zijn compagnon en samen openden ze in 1999 studentenuitzendbureau Recruit a Student.

Betrokkenheid bij zowel de werkgever als de uitzendkrachten is één van de eigenschappen die Recruit a Student zo onderscheidend maakt.

“Het doet me goed wanneer oud-studenten me op straat een hand geven en vertellen hoe ze zich verder hebben ontplooid”, vertelt Dietz. Dat coachende aspect is nog steeds heel belangrijk voor Recruit a Student. “We willen als ontwikkelpunt fungeren door te faciliteren in werkervaring”, vertelt Dietz. “Alleen door te doen weet je wat er bij je past”, vult Beijer aan.

Maar ook de werkgever staat centraal. “Bij onze eerste 10 opdrachtgevers, twintig jaar geleden, ben ik zelf aan de slag gegaan”, vertelt Beijer. “Ik leerde het bedrijf, de cultuur en de werkzaamheden van binnenuit kennen om vandaar uit de juiste mensen te vinden.” Dat principe hanteren ze vandaag de dag nog steeds. “We stimuleren al onze accountmanagers te ervaren hoe het er bij de opdrachtgever aan toe gaat, pas dan kun je een goed match maken.”

Met 17 kantoren verspreid over Nederland en België is Recruit a Student uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener met landelijke dekking. Mede dankzij de succesvolle franchiseformule worden daar in Nederland 5 nieuwe vestigingen aan toegevoegd. Daarnaast ligt de focus op internationale groei met verdere uitbreiding in België en vestigingen in Duitsland en Frankrijk.

Recruit a Student is een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie gespecialiseerd in werving en selectie, (online) uitzenden en detacheren. We investeren in hét talent van morgen, zodat u die vandaag al in huis heeft.

Recruit a student foto

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden