Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, strak uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?


Toppers direct binnen bereik

Niemand is onmisbaar. Maar als er bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap een sleutelfunctie binnen uw bedrijf niet meer bemenst is, kan dat directe gevolgen hebben op uw resultaat of bedrijfsvoering. TopTalent Detachering garandeert u een snelle oplossing waar u direct wat aan heeft. De talenten die wij bij u kunnen plaatsen, zijn stuk voor stuk bij ons bekend. En dat gaat veel verder dan de studieresultaten. Met deze ‘Detachering op maat’ is TopTalent Detachering ook voor u een betrouwbare partner op het gebied van detacheren, training en projectmanagement.
Talenten landelijk gescout

In 15 jaar tijd, heeft uitzendbureau Recruit a Student een database van talenten opgebouwd die haar gelijke niet kent. Maar met het afstuderen, scheiden de wegen. TopTalent Detachering gaat door waar moederbedrijf Recruit a Student ophoudt. Onze missie is de door ons geselecteerde toppers onder te brengen bij bedrijven waar zij een directe meerwaarde opleveren. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij een vinger aan de pols en sturen onze talenten waar nodig. Mooi meegenomen: de landelijke dekking die Recruit a Student garandeert, kunnen wij dus ook garanderen.  Ook gevonden:

   


Werkgevers en Facebook Werkgevers en Facebook
Social media is niet meer weg te denken. Vrijwel iedereen heeft een Facebook account. Maar is dit wel handig wanneer je gaat solliciteren? In deze blog geven we je uitleg!
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
4 tips om op te vallen bij jouw werkgever 4 tips om op te vallen bij jouw werkgever
Als je ergens werkt waar jij de kans hebt om promotie te krijgen, moet je zorgen dat je opvalt bij jouw werkgever. Dit is niet altijd even makkelijk: werkgevers hebben vaak hoge verwachtingen en om hier meteen aan te voldoen is lastig. Daarom geven wij jou vandaag 4 tips om op te vallen!
FAQ - Werkgever
Hieronder geven wij antwoord op de veelgestelde vragen van werkgevers.
Student inhuren in Den Haag
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Studenten bijbaan Gouda
Data purchaser en analist Breda
Online marketing student inhuren Rotterdam
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Stijgend personeelstekort Stijgend personeelstekort
Kampt u met een personeelstekort? Dan bent u niet alleen. Uit cijfers van het CBS blijkt dat sinds 2018 ongeveer een kwart van de bedrijven in Nederland belemmering ondervindt bij het uitoefenen van de werkzaamheden door een tekort aan personeel.
Student inhuren in Rijswijk
DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden