Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student inhuren Almere

Regio

Bent u op zoek naar een getalenteerde student voor uw organisatie? Kies dan voor een student inhuren Almere via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Sinds 1999 zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij beschikken over een uitgebreide database die gevuld is met gemotiveerde studenten die graag voor u aan de slag gaan.

​Perfecte match!

Recruit a Student hanteert een kritisch werving en selectie proces. Hierdoor kennen wij al de studenten in onze database goed. Wij weten precies wat hun kwaliteiten en unieke talenten zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij de perfecte match tussen u en een student kunnen maken. Wij stellen enkel studenten aan u voor die beschikken over de juiste werkhouding en beschikken over de gewenste vaardigheden.

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een betrouwbare HR-partner en helpt u niet alleen graag met een student inhuren Almere maar ook met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij ons uitgebreide aanbod van diensten bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

​De voordelen van een student inhuren

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor u. Zo beschikt de student al over de basiskennis van het vak. Hierdoor is de inwerktijd kort en pakt de student de werkzaamheden snel op. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een student inhuren Almere. Tevens zorgt dit ervoor dat de studenten zeer gemotiveerd zijn. Zij willen graag hun theoretische kennis in praktijk brengen en werkervaring op doen. Hierdoor kunt u altijd maximale inzet van de studenten verwachten.

Recruit a Student Almere vindt flexibiliteit erg belangrijk, u kunt een student inplannen zoals u dat wilt. U kunt een student inhuren Almere voor lang- of kortlopende opdrachten, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige klus.

Tevens is het bij langlopende opdracht mogelijk om een studentenpool op te laten bouwen. Wij stellen dan, speciaal voor u, een groep studenten samen die u zeer flexibel in kunt zetten. Dankzij deze studentenpool kunt u altijd snel extra studenten inhuren Almere wanneer u bijvoorbeeld onverwachte drukte ervaart. Maar ook kunt u eenvoudig weer afschalen waardoor u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting. Wanneer u kiest voor een student inhuren Almere via Recruit a Student beschikt u dus altijd over de ideale personeelsbezetting.

Wilt u graag meer weten over een inhuren studenten Almere of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Almere. U kunt ook digitaal een offerte aanvragen wanneer de kosten wilt weten van het inhuren student Almere. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft wanneer u kiest voor studenten inhuren Almere.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden