Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


[cta:blu:belmeterug]

Wat wilt u doen?

Student Inhuren Apeldoorn

Regio

Zoekt u talentvolle studenten in Apeldoorn die u kunnen helpen met verschillende werkzaamheden binnen uw organisatie? Kies er dan voor om een student in te huren in Apeldoorn via Recruit a Student. Wij werken er sinds 1999 aan om altijd de perfecte match te maken tussen studenten en bedrijven. Over de jaren hebben wij een grote en diverse studentenpool opgebouwd. Onze pool is gevuld met gemotiveerde en talentvolle studenten die uiteenlopende studies volgen en voor u klaar staan om direct aan de slag te gaan.

​Getalenteerde studenten

Onze garantie van getalenteerde studenten begint bij onze kritische werving & selectie. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waardoor wij de studenten uit onze database goed kennen en precies weten wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. De juiste match tussen een student en een vacature is hierdoor zo gemaakt! U haalt het talent van morgen vandaag al huis wanneer u kiest voor een student inhuren Apeldoorn via Recruit a Student.

Om te zorgen dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor ieder HR-gerelateerd probleem beschikken wij over een breed aanbod van diensten. Ons aanbod bevat onder andere werving & selectie, uitzenden & detacheren, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Recruit a Student is een betrouwbare partner en geeft u graag advies op maat.

Ons doel als studenten uitzendbureau is een studie gerelateerde bijbaan vinden voor al onze studenten. Hierdoor kunnen onze studenten zich al tijdens hun studie ontwikkelen tot young professionals en waardevolle werkervaring opdoen.

​De voordelen van een student inhuren

Een student inhuren Apeldoorn via Recruit a Student biedt veel voordelen voor u. Zo beschikken onze studenten altijd al over de basiskennis van het vak. De inwerktijd is hierdoor zeer kort. De studenten willen graag hun theoretische kennis in praktijk brengen bij uw organisatie, dit zorgt ervoor dat zij leergierig en zeer gemotiveerd zijn om voor u aan de slag te gaan. U kunt dus altijd maximale inzet van onze studenten verwachten.

​Flexibiliteit

Een van onze topprioriteiten is flexibiliteit. Dankzij duidelijke communicatie kunnen wij snel schakelen en kunt u dus ook snel een student inhuren Apeldoorn. U kunt een student inhuren in Apeldoorn voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en ook voor losse klussen.

Daarnaast is het mogelijk om een studentpool samen te stellen voor langlopende opdrachten. Een studentenpool bestaat uit gemotiveerde studenten die vergelijkbare kwalificaties hebben en daarom elkaar flexibel kunnen vervangen en aanvullen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de personeelsbezetting.

Daarnaast is een studentenpool ideaal voor wanneer u last heeft van variabele drukte. U kunt ten alle tijden extra personeel aanvragen en ook afschalen is eenvoudig. Wanneer u kiest voor een student inhuren Apeldoorn via Recruit a Student zult u geen last meer hebben van over- of onderbezetting. Vanzelfsprekend betaalt u uiteindelijk alleen voor uren die studenten daadwerkelijk gewerkt hebben zonder verrassingen achteraf.

Wilt u meer weten over een student inhuren Apeldoorn? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij vertellen u graag alles over een student inhuren in Apeldoorn en beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag doen wij u spoedig een passend voorstel.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden