Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student inhuren Delft

Regio

Bent u op zoek naar gedreven uitzendkrachten in de omgeving van Delft? Kies dan voor het inhuren van een intelligente student via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Sinds 1999 is Recruit a Student actief binnen de uitzendbranche en dankzij deze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide en gevarieerde database. Onze database is gevuld met leergierige studenten die uiteenlopende studies volgen. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere klus snel en voordelig een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen.

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een student inhuren in Delft. Zo kunt u zelf bepalen met welke frequentie u een student inhuurt en kunt u de student precies inplannen zoals u wenst. De studenten van Recruit a Student zijn zowel op fulltime, parttime als oproepbasis inzetbaar, voor tijdelijke of vaste functies, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Bij langlopende opdracht kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement. Poolmanagement biedt de uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte en/of drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Wij stellen speciaal voor u een groep studenten samen die over gelijkwaardige kwalificaties beschikken en waar snel mee geschakeld kan worden. Dit betekent dat u bij (onverwachte) drukte altijd extra personeel kunt aanvragen maar het zorgt er tevens voor dat u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer kunt afschalen. Hierdoor is over- of onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerde studenten

Recruit a Student zorgt dagelijks voor de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. De perfecte match maak je natuurlijk niet zomaar! Daarom houden wij onder al de studenten uit onze database een uitgebreid werving & selectie proces. Tijdens dit proces achterhalen wij de unieke kwaliteiten en talenten van de studenten zodat wij u kunnen garanderen dat wij altijd een kandidaat aan u kunnen voorstellen die past binnen het gewenste profiel.

Tevens streven wij er naar om voor de studenten uit onze database een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie en interesses. Dit brengt veel voordelen voor u met zich mee. Dankzij de gerelateerde studie beschikken de studenten over veel kennis van het vak. Hierdoor is de inwerktijd kort en kan een student al snel als volwaardig werknemer meedraaien binnen uw organisatie. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een student inhuren Delft via Recruit a Student.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in het inhuren van een student via Recruit a Student? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag uitgebreid inventariseren en u vervolgens snel een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het bel-mij-terug formulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. Recruit a Student Delft zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden