Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student Inhuren Enschede

Regio

Bent u op zoek naar studenten die uw bedrijf kunnen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden? Dan is Recruit a Student het perfecte uitzendbureau voor u. Wij helpen u graag met een student inhuren Enschede. Sinds 1999 werkt Recruit a Student er aan om de perfecte match te maken tussen studenten en bedrijven. Onze studentenpool is door deze jarenlange ervaring zeer uitgebreid en gevuld met studenten die uiteenlopende studies volgen. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Inhuren studenten Enschede

Om u te garanderen dat een student die voor u aan de slag gaat echt een waardevolle toevoeging is, houden wij onder al onze studenten een uitgebreid werving & selectie proces. Tijdens dit proces leren we onze studenten echt goed kennen en achterhalen wij wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Daarom haalt u met een student inhuren Enschede altijd het talent van morgen vandaag in huis. 

Om als betrouwbare partner een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem te bieden beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diensten zoals uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning, poolmanagement en werving & selectie. Recruit a Student Enschede geeft u graag advies en biedt een oplossing op maat.

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen zij al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op doen en kunnen zij zichzelf ontwikkelen tot young professional.

​Waarom een studenten inhuren Enschede?

Een student inhuren Enschede via Recruit a Student heeft veel voordelen voor u. Zo beschikken de studenten al over de basiskennis van het vak dankzij hun studie. Dit zorgt voor een korte inwerktijd omdat de student de werkzaamheden snel oppakt. Onze studenten staan te springen om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen en zijn daarom extra gemotiveerd om zichzelf te bewijzen. Zij willen zichzelf graag onderscheiden van hun studiegenoten door waardevolle ervaring op te doen binnen uw organisatie en hierdoor de kans op een goede baan in de toekomst te vergroten. Wij kunnen u dus garanderen dat er intelligente en gemotiveerde studenten voor u aan de slag gaan wanneer u kiest voor een student inhuren Enschede via Recruit a Student.

​Flexibel inhuren student Enschede

Wij vinden flexibiliteit erg belangrijk. Dankzij onze duidelijke communicatie, een brede studentenpool en een online planningssysteem kunnen wij u altijd maximale flexibiliteit garanderen. U kunt bij ons een studenten inhuren Enschede voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en ook voor losse klussen.

Daarnaast kunnen wij voor langlopende opdrachten een vaste studentenpool voor u samenstellen. Deze studentenpool vullen wij met de meest geschikte kandidaten die u zeer flexibel in kunt zetten. Een vaste pool is erg handig wanneer uw bedrijf veel last heeft van schommelingen in drukte. Door de flexibiliteit van de pool kunt u altijd snel extra personeel inschakelen bij onverwachte drukte. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken van over- en onderbezetting en beschikt u altijd over een ideale personeelsbezetting wanneer u kiest voor inhuren studenten Enschede via Recruit a Student. 

Wilt u meer weten over inhuren student Enschede? Neem dan contact met onze vestiging in Enschede. Onze medewerkers kunnen u meer informatie verstrekken en beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag komen wij spoedig bij u terug met een passend voorstel. Wij helpen u graag met inhuren studenten Enschede!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden