Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student inhuren Groningen

Regio

Bent u op zoek naar een talentvolle student die verschillende soorten werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Groningen helpt u hier graag bij. Sinds 1999 helpen wij bedrijven met het vinden van de ideale werkstudent en zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven. Dankzij ons uitgebreide werving en selectie proces weten wij van iedere student in onze database precies wat zijn/haar unieke talenten zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor een student inhuren Groningen via Recruit a Student u het talent van morgen vandaag al in huis haalt.

​Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner

Dankzij ons brede aanbod van diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd. Door onze landelijke dekking kunnen wij u in heel Nederland helpen met het inhuren van een student.

Als studenten uitzendbureau ligt voor ons de focus op het vinden van een studie gerelateerde (bij)baan voor onze studenten. Hierdoor bieden wij de studenten de kans om al tijdens hun studie relevante werkervaring op te doen en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot een young professional.

Vanzelfsprekend heeft dit ook veel voordelen voor u. Wanneer u kiest voor een student inhuren Groningen via Recruit a Student betekent dit dat er studenten voor u aan de slag kunnen gaan die al beschikken over de basiskennis van uw vak. Hierdoor pakken zij snel de werkzaamheden op en zorgen zij voor een frisse blik binnen de organisatie. Tevens zijn de studenten erg gemotiveerd, zij zien hun bijbaan als de kans om zichzelf te kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Zij willen zo veel mogelijk leren en steken hun handen graag uit de mouwen. Een student inhuren Groningen via Recruit a Student zorgt ervoor dat in een vroeg stadium talent binnen haalt in uw organisatie.

​Inhuren student Groningen op flexibele basis

Daarnaast vindt Recruit a Student Groningen flexibiliteit erg belangrijk. Zo kunt op snel op de korte termijn studenten inhuren Groningen. Er wordt snel geschakeld en dankzij onze duidelijke communicatie bent u altijd op de hoogte van de voortgang. 

Wanneer u een lang lopende opdracht heeft kunnen wij voor u een studentenpool samenstellen. Deze studentenpool wordt speciaal voor u gevuld met getalenteerde studenten die op flexibele basis voor u aan de slag kunnen gaan. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met wisselende drukte. Wanneer u extra hulp kunt gebruiken kunt u ten allen tijden extra studenten inhuren maar wanneer het juist wat rustiger is kunt u weer eenvoudig afschalen en zit u nergens aan vast. Geen last meer van over- of onderbezetting dus!

Wilt u één student inhuren Groningen? Of meerdere studenten inhuren Groningen? Bij Recruit a Student bepaalt u zelf hoeveel studenten u inhuurt en in welke vorm. Of dit nou is voor de lange of korte termijn, voor vaste diensten of voor een eenmalige klus, als betrouwbare HR-partner is Recruit a Student u graag van dienst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een student inhuren Groningen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag bieden wij u een passend voorstel. Ook kunt u contact opnemen met onze vestiging in Groningen. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot inhuren studenten Groningen. Wanneer u kiest voor een student inhuren Groningen via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden