Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student inhuren klusjes

Student inhuren voor klusjes

Bent u bezig met een verbouwing waar u wel wat extra handen kunt gebruiken of heeft u klusjes rond het huis waar u zelf geen tijd voor heeft? Dan kan het inhuren van een student bij Recruit a Student de oplossing zijn. Onze studenten zijn erg flexibel en handig. Hierdoor is er altijd wel een student die u uit de brand kan helpen! Daarnaast hebben wij een groep studenten van praktische opleidingen die ook gecompliceerde klusjes zelf kunnen aanpakken.

Onze studenten

Onze studenten kunt u inzetten als oproep, tijdelijke of vaste krachten. Het inhuren van studenten bij Recruit a Student kan ook in de toekomst voordelen voor uw onderneming hebben. Zo kunt u jonge studenten ervaring op laten doen binnen uw organisatie. Met als uiteindelijke doel ze door te laten groeien na afronding van hun studie.

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over een student inhuren klusjes? Dan kunt u onze recruiters u terug laten bellen of direct contact met ons opnemen. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kan dat door het offerteformulier in te vullen. 

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden