Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Student inhuren Nijmegen

Bent u op zoek naar een intelligent werkstudent die uw organisatie in de regio Nijmegen kan versterken? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Nijmegen stelt graag een intelligente student aan u voor die beschikt over de juiste werkhouding en die perfect binnen uw organisatie past. Wij beschikken over een zeer grote en uitgebreide studenten database, dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere functie snel een geschikte student aan u kunnen voorstellen.

De voordelen van een student inhuren Nijmegen

Inhuren student Enschede brengt veel voordelen met zich mee. Wij zien het als onze missie om studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen. Dit doen wij door hen een (bij)baan te bieden die aansluit op hun studie, waarbij zij hun talenten en kwaliteiten in praktijk kunnen brengen. Hierdoor krijgen de studenten en starters de kans om veel waardevolle werkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen tot young professional. Deze kans grijpen zij met beide handen aan en dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten. 

Een ander voordeel van studenten inhuren Nijmegen is dat de studenten over veel kennis van het vak beschikken en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkeling. Een student inhuren Nijmegen zorgt dus voor een frisse blik binnen uw organisatie. Tevens zorgt de gerelateerde studie van de student ervoor dat zij de werkzaamheden snel onder de knie hebben en de inwerktijd hierdoor kort is. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit studenten inhuren Nijmegen via Recruit a Student.

​Inhuren studenten Nijmegen op flexibele basis

Via Recruit a Student kunt op zeer flexibele basis studenten inhuren Nijmegen. U bepaalt namelijk zelf hoeveel studenten u inhuurt, met welke frequentie u de student(en) inhuurt en hoe u de studenten inplant. De studenten zijn op zowel fulltime-, parttime-, als op oproepbasis inzetbaar.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Poolmanagement biedt dé uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte of drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Wij stellen speciaal voor u een groep studenten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties en die beschikken over de door u gewenste kennis en vaardigheden. Met de studenten uit deze pool kan snel geschakeld worden, zo kunt u bij drukte altijd extra studenten inhuren Nijmegen maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor is over- en onderbezetting verleden tijd. Dankzij inhuren student Nijmegen via Recruit a Student beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​De diensten van Recruit a Student

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met inhuren student Nijmegen maar als betrouwbare HR-partner zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloningen. Recruit a Student is een NEN-gecertificeerd uitzendbureau en is aangesloten bij NBBU. Via Recruit a Student kunt u dus volledig risicoloos een student inhuren Nijmegen.

​Meer weten over studenten inhuren Nijmegen?

Heeft u interesse in een student inhuren Nijmegen of bent u benieuwd naar al de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend via onze website het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag snel maar uitgebreid inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wilt u graag vrijblijvend een HR-advies of heeft u nog vragen over inhuren studenten Nijmegen? Neem dan contact met ons op of vul het bel-mij-terug formulier in. Inhuren student Nijmegen via Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden