Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Studenten inhuren flyeren

Heeft u een mooie nieuwe flyer laten ontwerpen en wilt u uw naamsbekendheid een flinke boost geven? Of bent u op zoek naar kandidaten die flyers kunnen uitdelen tijdens festivals of op straat? Kies dan voor studenten inhuren flyeren via studenten uitzendbureau Recruit a Student.
Sinds 1999 is Recruit a Student actief in de uitzendbranche en maken wij dagelijks de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. 

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote database die gevuld is met kandidaten die in de startblokken staan om voor u te gaan flyeren! Dankzij onze vele vestigingen verspreid door heel Nederland beschikken wij over een sterke landelijke dekking en kunnen wij u overal helpen met een student inhuren flyeren. 

​Flexibel een flyer student inhuren

Wanneer u kiest voor studenten inhuren flyeren via Recruit a Student bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt de studenten namelijk precies inzetten zoals u dat wenst. De studenten kunt u bijvoorbeeld inzetten voor een heel weekend, meerdere weken of voor een dag. Ook kunt u één student inhuren flyeren maar u kunt ook meerdere studenten inhuren. Kortom: alles is mogelijk wanneer u kiest voor een student inhuren flyeren via Recruit a Student.

Een ander voordeel van een flyer student inhuren via Recruit a Student is dat u alleen betaalt voor de uren die de studenten flyeren daadwerkelijk voor u werken. Daarbuiten betaalt u geen kosten voor bijvoorbeeld de werving en selectie of andere vaste kosten. U betaalt echt alleen voor de uren die een student daadwerkelijk werkt. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Wilt u meer weten over een student inhuren flyeren? Neem dan vrijblijvend contact met een vestiging van Recruit a Student in uw regio! Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over studenten inhuren flyeren. 

Bent u benieuwd naar de kosten van een flyer student inhuren? Vraag dan vrijblijvend via onze website een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Dankzij studenten flyeren inhuren via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden