Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Amersfoort

Heeft u last van een personeelstekort en bent u op zoek naar een flexibele en snelle oplossing? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij! Als studenten uitzendbureau in Amersfoort werken wij alleen met de meest gemotiveerde en leergierige studenten. Het is ons doel om studenten aan een studie gerelateerde bijbaan te helpen waarmee zij tijdens hun studie al belangrijke werkervaring op doen. Daarnaast zijn onze studenten altijd hongerig naar meer werk, daarom zijn opdrachtgevers met losse klussen ook altijd zeer welkom!

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn naar zowel onze opdrachtgevers als naar onze studenten. Daarom kunt u tot 24 uur voor uw aanvraag deze nog aanpassen en kunt op de dag zelf nog extra studenten aanvragen. U betaalt alleen voor de uren die de studenten werken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Amersfoort.

Heeft u interesse in het inhuren van studenten bij Recruit a Student studenten uitzendbureau Amersfoort? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers, zij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over onze diensten.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden