Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau festivals

Bent u op zoek naar een uitzendbureau die u kan helpen met het leveren van personeel voor werkzaamheden op festivals? Dan is Recruit a Student de perfecte match voor u! Onze studenten werken al jaren op festivals door Nederland en België. Zo hebben we een landelijk netwerk van studenten opgebouwd die ook bij uw festival aan de slag kunnen.

Onze studenten zijn inzetbaar waar u ze nodig heeft. Zo hebben we studenten die als uithangbord van uw onderneming reclame kunnen gaan maken op festivals, harde werkers die kunnen helpen bij het opbouwen van stand en podia of verkoopmedewerkers die uw product kunnen verkopen vanuit de stand op een festival.

Dus heeft u extra personeel nodig voor uw festival? Dan zijn wij er voor u! Wilt u meer inzicht in het kostenplaatje? Vraag dan een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons op nemen dan kunnen wij direct aan de slag om de perfecte studenten voor u te selecteren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden