Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Studentenbaan Friesland

Ben jij op zoek naar een baan naast je studie waar je echt waardevolle ervaring op kan doen? Dan heeft Recruit a Student de perfecte studentenbaan Friesland voor jou! Dankzij ons grote aanbod van vacatures binnen verschillende branches vind je eenvoudig en snel de ideale bijbaan die perfect bij jou en jouw studentenleven past.

​Flexibel aan de slag bij jouw studentenbaan!

Het leven van een student is erg onregelmatig en daarom is het fijn om te werken voor een werkgever die hierin meedenkt. Zo werken wij met een planning van week tot week. Via onze app kun je jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt. Het is dus mogelijk om tijdens drukke periodes zoals tentamenweken minder/niet te werken en tijdens bijvoorbeeld vakanties kun je juist meer werken. Bij Recruit a Student heb je het helemaal zelf in de hand!

​De perfecte match

Voordat wij jou bij een opdrachtgever plaatsen, willen wij je graag eerst wat beter te leren kennen. Daarom zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek waarbij wij proberen te achterhalen wat jouw interesses zijn en wat jij zoekt in een studentenbaan Friesland. Vervolgens kunnen wij de juiste koppeling maken tussen jou en een bedrijf dat perfect bij je past.

Daarnaast zullen wij altijd proberen om voor jou een studentenbaan Friesland te vinden die gerelateerd is aan jouw studie. Op deze manier kun je veel waardevolle werkervaring opdoen en jezelf op professioneel vlak ontwikkelen. Zo kun je jezelf onderscheiden van je studiegenoten en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Hierdoor wordt jouw kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. Met een studentenbaan Friesland via Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook veel waardevolle werkervaring op.

​Aan de slag!

Wil jij een leuke en leerzame studentenbaan Friesland? Bekijk dan hier het overzicht van onze vacatures en reageer direct op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel een studentenbaan Friesland die echt bij je past.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden