Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Studentenwerk Alkmaar

Studeer jij in Alkmaar en ben je op zoek naar leuk en flexibel studentenwerk? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures voor studenten in veel verschillende branches. Hierdoor vind je eenvoudig en snel een studenten (bij)baan die echt bij je past!

Flexibel studentenwerk Alkmaar

Wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en allerlei verplichtingen zorgen ervoor dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Via Recruit a Student kun je op zeer flexibele basis werken omdat wij met een planning van week tot week werken. Via onze app en website kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor de openstaande diensten. Hierdoor kun je tijdens drukke tentamenweken minder werken maar kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties eenvoudig meer werken. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt!

Via Recruit a Student kun je voor één opdrachtgever werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren voor meerdere opdrachtgevers. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en kun je op een nog flexibelere basis werken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om losse klussen te vervullen zoals het werken tijdens de tofste festivals en evenementen van Nederland. Dankzij het studentenwerk Alkmaar van Recruit a Student verdien je niet alleen lekker wat geld, je doet ook waardevolle werkervaring op!

​Groot aanbod van studentenwerk Alkmaar

Ben jij benieuwd naar ons grote aanbod van studenten vacatures in Alkmaar? Bekijk dan hier het vacature overzicht, solliciteer op een functie die jou aanspreekt en ga op flexibele basis aan de slag! Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Zodra je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel. Op deze manier vind je eenvoudig en snel studentenwerk Alkmaar dat echt bij je past!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden