Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Werkstudent Eindhoven

Regio

Bent u op zoek naar inhuren werkstudent Eindhoven? Kies dan voor een werkstudent inhuren Eindhoven via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Onze database is gevuld met ambitieuze werkstudenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan!

Sinds 1999 is Recruit a Student een vooraanstaande partner binnen de uitzendmarkt. Dagelijks zorgen wij voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote studenten database. Deze database is gevuld met studenten die uiteenlopende studies volgen en daardoor kunnen wij voor vrijwel alle werkzaamheden een geschikte kandidaat aan u voorstellen.

​Flexibel een werkstudent inhuren Eindhoven

Recruit a Student biedt u veel flexibiliteit bij het inhuren werkstudent Eindhoven. U kunt een werkstudent inhuren EIndhoven precies inzetten zoals u wenst en u kunt de frequentie van het inhuren flexibel zelf bepalen. Zo kunt u een werkstudent inhuren Eindhoven inzetten op fulltime, parttime of oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht. 

Dankzij ons poolmanagement systeem kunnen wij u bij langlopende opdrachten nog meer flexibiliteit bieden. Wanneer u kiest voor poolmanagement stellen wij speciaal voor u een groep werkstudent inhuren Eindhoven samen waar snel mee geschakeld kan worden. Dit biedt de uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte. Zo kunt u bij (onverwachte) drukte altijd extra personeel aanvragen maar kunt u tijdens de rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Hoe werkt Recruit a Student?

De perfecte match ontstaat natuurlijk niet zomaar. Om er voor te zorgen dat wij altijd een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen houden wij een uitgebreid werving & selectie proces onder onze studenten. Tijdens dit proces achterhalen wij wat de unieke kwaliteiten en talenten van de studenten zijn. Tevens streven wij er naar om voor onze studenten een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. Dit brengt veel voordelen voor u met zich mee. De studenten beschikken door de relevante studie over veel kennis van het vak en pakken de werkzaamheden hierdoor snel op. Hierdoor behaalt u al snel maximaal rendement uit een werkstudent inhuren Eindhoven.

​Meer informatie over inhuren werkstudent Eindhoven?

Heeft u interesse in inhuren werkstudent Eindhoven via Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan. Vervolgens zullen wij uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en vervolgens u een passend voorstel doen. Wilt u meer informatie over werkstudenten Eindhoven inhuren? Neem dan contact op met onze vestiging in Eindhoven of vul het bel-mij-terug formulier in. Recruit a Student zorgt ervoor dat wanneer u kiest voor inhuren werkstudent Eindhoven, u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden