Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Werkstudent Flevoland

Regio

Bent u op zoek een intelligente werkstudent Flevoland die u op zeer flexibele basis kunt inhuren? Kies dan voor een werkstudent Flevoland inhuren via Recruit a Student. Wij stellen graag snel en voordelig een geschikte werkstudent aan u voor. Voor veel bedrijven is een student inhuren dé flexibele oplossing voor een personeelstekort of voor het opvangen van variabele drukte. Dankzij het werkstudent inhuren Flevoland via Recruit a Student is uw organisatie altijd in staat om pieken en dalen op te vangen en is over- of onderbezetting verleden tijd. Zo kan uw bedrijf in iedere situatie optimaal blijven draaien!

​Flexibel een werkstudent Flevoland inhuren

Pieken en dalen binnen uw personeelsbehoefte kunnen snel worden opgevangen door inhuren werkstudent Flevoland. Dankzij ons poolmanagement systeem beschikken wij over een grote pool van ingewerkte werkstudenten die op afroep inzetbaar zijn. Hierdoor kunt u pieken en ziekteverzuim eenvoudig en flexibel opvangen. U bepaalt zelf met welke frequentie u een werkstudent Zwolle inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. Wij bieden u dus maximale flexibiliteit wanneer u kiest voor inhuren werkstudent Zwolle. Als studenten uitzendbureau werken wij voornamelijk samen met getalenteerde studenten. Studenten zijn flexibeler dan regulier uitzendkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem. Daarnaast proberen wij onze studenten altijd te koppelen aan werk dat aansluit op hun studie, op deze manier doen zij veel werkervaring op. Maar ook voor u biedt dit voordelen, de student beschikt over veel kennis van het vak en heeft hierdoor de werkzaamheden snel onder knie. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een werkstudent Zwolle inhuren via Recruit a Student." target="_blank">poolmanagement systeem beschikken wij over een grote pool van ingewerkte werkstudenten die op afroep inzetbaar zijn. Hierdoor kunt u pieken en ziekteverzuim eenvoudig en flexibel opvangen. U bepaalt zelf met welke frequentie u een werkstudent Flevoland inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. Wij bieden u dus maximale flexibiliteit wanneer u kiest voor inhuren werkstudent Flevoland.

Als studenten uitzendbureau werken wij voornamelijk samen met getalenteerde studenten. Studenten zijn flexibeler dan regulier uitzendkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem. Daarnaast proberen wij onze studenten altijd te koppelen aan werk dat aansluit op hun studie, op deze manier doen zij veel werkervaring op. Maar ook voor u biedt dit voordelen, de student beschikt over veel kennis van het vak en heeft hierdoor de werkzaamheden snel onder knie. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een werkstudent Flevoland inhuren via Recruit a Student.

​Voor iedere functie een geschikte werkstudent Flevoland

De getalenteerde werkstudenten uit onze database zijn inzetbaar voor zeer uiteenlopende functies. Zo zijn de werkstudenten onder andere werkzaam in de volgende branches:

•    Marketing/communicatie
•    Zakelijke dienstverlening
•    Financiële dienstverlening
•    Zorg
•    Klantenservice
•    Horeca
•    Automotive
•    Evenementen & festivals
•    Transport
•    Logistiek
•    Detailhandel
•    Verkoop/sales

​De voordelen van een werkstudent inhuren Flevoland

• U betaalt alleen voor de uren die een werkstudent Flevoland daadwerkelijk voor u gewerkt heeft.

• Snel extra werkstudenten inhuren? Onze intelligente uitzendkrachten staan direct voor u in de startblokken.

• Minder studenten nodig dan verwacht? U betaalt vanzelfsprekend niet door en één telefoontje is genoeg.

• U draagt geen kosten met betrekking tot ziekte of uitval.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een werkstudent Flevoland inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact opnemen met Recruit a Student Flevoland wanneer u nog vragen heeft over inhuren werkstudent Flevoland of graag meer wilt weten over onze dienstverlening. Een werkstudent Flevoland inhuren via Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden