Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Werkstudent Groningen

Regio

Bent u op zoek naar een getalenteerde werkstudent inhuren Groningen? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag voor aan de perfecte kandidaten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. Onze grote database is gevuld met enthousiaste studenten die uiteenlopende studies volgen. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel alle werkzaamheden een geschikte werkstudent inhuren Groningen aan u kunnen voorstellen.

Recruit a Student is al jaren een betrouwbare partner binnen de uitzendmarkt. Sinds 1999 zorgen wij dagelijks voor de juiste match tussen bedrijven en talentvolle studenten. Dankzij het grote aanbod van diensten zoals werving & selectie, poolmanagement, online uitzenden & verloning en uitzenden & detacheren biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

​Op flexibele basis een werkstudent Groningen inhuren

Inhuren werkstudent Groningen via Recruit a Student biedt veel flexibiliteit. U kunt een inhuren werkstudent Groningen precies inzetten zoals u wenst en u bepaalt zelf de frequentie van het inhuren werkstudent Groningen. De studenten van Recruit a Student zijn in te zetten op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht. 

Bij langlopende opdrachten bieden wij u maximale flexibiliteit dankzij ons poolmanagement systeem. Poolmanagement biedt dé uitkomst wanneer u te maken heeft met wisselende drukte of drukte die op voorhand lastig te voorspellen is. Wij stellen speciaal voor u een groep van getalenteerde inhuren werkstudent Groningen samen die zeer flexibel inzetbaar zijn en waar snel mee geschakeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat u bij (onverwachte) drukte altijd extra personeel kunt inzetten maar hierdoor kunt u ook eenvoudig afschalen in rustigere periodes. Over- of onderbezetting is verleden tijd en u beschikt hierdoor ten alle tijden over de ideale personeelsbezetting.

​Hoe werkt Recruit a Student?

De perfecte match ontstaat niet zomaar. Om te kunnen garanderen dat wij altijd een geschikte werkstudent inhuren Groningen aan u kunnen voorstellen hanteren wij een uitgebreid werving en selectie proces. Tijdens dit proces achterhalen wij wat de unieke kwaliteiten en talenten van de werkstudenten zijn en waar hun interesses liggen. Hierdoor kunnen wij de juiste student aan uw organisatie koppelen.

Daarnaast zien wij het als ons doel om voor de studenten een (bij)baan de vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Dankzij de gerelateerde studie beschikken de werkstudenten Groningen over veel kennis van het vak en hierdoor pakken zij de werkzaamheden snel op. De inwerktijd is kort en de werkstudent Groningen draait snel als volwaardig medewerker mee binnen uw organisatie.

​Meer informatie over werkstudent inhuren Groningen?

Heeft u interesse in een werkstudent inhuren Groningen? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wilt u graag meer weten over werkstudent Groningen inhuren? Vul dan het bel-mij-terug formulier in of neem contact op met de vestiging Groningen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden met betrekking tot inhuren werkstudent Groningen en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft wanneer u kiest voor inhuren werkstudent Groningen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden