Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Werk student

Bent u op zoek naar studenten die uw team kunnen versterken? Kies dan voor een werkstudent inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Onze werkstudenten zijn gemotiveerd en leergierig en staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan. Sinds 1999 zijn wij bezig met het maken van de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote database die gevuld is met studenten die uiteenlopende studies volgen. Hierdoor kunnen wij u altijd snel voorstellen aan een geschikte werkstudent!

Flexibel een werkstudent inhuren
Recruit a Student vindt flexibiliteit erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons een werkstudent inzetten precies zoals u dat wenst. Zowel op fulltime, parttime of oproepbasis, voor wisselende of vaste diensten of voor een eenmalige opdracht kunt u een werkstudent inhuren via Recruit a Student.

Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner
Vanzelfsprekend helpt Recruit a Student u graag met het inhuren van een talentvolle werkstudent. Maar als betrouwbare HR-partner bieden wij een oplossing voor ieder HR-gerelateerd met onze diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Recruit a Student beschikt over een sterke landelijke dekking. Dankzij onze vele kantoren kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn.

Wilt u meer weten over werkstudent inhuren via Recruit a Student? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt. U kunt ook digitaal een offerte aanvragen via onze website. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden