Werkstudent Amsterdam

Wilt u een werkstudent in uw bedrijf in Amsterdam? Dan kan Recruit a Student u hierbij helpen. Recruit a Student Amsterdam plaatst dagelijks meerdere werkstudenten bij verschillende bedrijven. Het maakt niet uit in wat voor branche uw bedrijf zit, wij hebben vacatures openstaan in veel verschillende sectoren. We leveren studenten die fulltime of parttime beschikbaar zijn en al onze studenten hebben een hbo- of universitair opleidingsniveau. Dus bent u opzoek naar een fulltime of parttime werkstudent? vul dan het offerte formulier in op onze website. Wanneer u vragen heeft kunt u het bel me terug formulier invullen op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw vragen persoonlijk beantwoorden.

De perfecte samenstelling van het bedrijf

Het doel van Recruit a Student Amsterdam is om het talent van morgen vandaag in huis te halen. Zodra een werkstudent zich aanmeld in onze studentenpool gaan wij een gesprek aan met deze student. Zo komen we te weten wat voor studenten we aannemen en kunnen we u garanderen dat u een werkstudent krijgt die een goede werkmentaliteit heeft. Al onze studenten werken graag naast hun studie en het liefste in een vakgebied wat met hun studie te maken heeft. Zo kunnen ze zich ontwikkelen in het vakgebied waarin ze geïnteresseerd zijn. Door het intakegesprek en een goede selectie onder de studenten kunnen wij onze werkstudent plaatsen bij het juiste bedrijf. Zo maken wij zowel de student als u blij!

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruit a Student Amsterdam

Het kantoor van Recruit a Student Amsterdam is gevestigd op Schiphol. Vanuit hier werkt het team van Recruit a Student dagelijks erg hard om werkstudenten bij de juiste bedrijven te plaatsen. Dit doen zij door middel van een goede werving & selectie. Veel studenten van hbo- en universitaire opleidingen melden zich aan voor onze studentenpool. Ze zoeken een bijbaan gerelateerd aan hun studie, ze zijn flexibel, intelligent en leergierig.

 

Het doel van Recruit a Student Amsterdam is om deze studenten te plaatsen bij het juiste bedrijf. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis. Bent u benieuwd of er een werkstudent bij uw bedrijf past? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Wij zullen uw vraag goed bekijken en u dan een passend advies aanbieden.

De voordelen:

check NEN GECERTIFICEERD
check GEEN WERKGEVERSRISICO
check MINDER ADMINISTRATIE
check BETROUWBAAR
check HOOG OPGELEID PERSONEEL