Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.
Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Werkstudent Amsterdam

Bent u op zoek naar een werkstudent in Amsterdam? Recruit a Student is gespecialiseerd in het vinden van professionele en gedreven studenten die binnen uw team passen. Onze studentenpool bestaat voornamelijk uit hbo en universitaire studenten die op zoek zijn naar een bijbaan die aansluit op hun studie. Dus zoekt u een leergierige en gemotiveerde student dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u!

De perfecte werkstudent

Wij werken voornamelijk met studenten die een hbo of universitaire opleiding volgen, omdat deze studenten in de meeste gevallen dingen sneller oppikken en sneller mee kunnen draaien in uw team. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat een student zich op zijn gemak voelt binnen uw team. Om deze reden houden wij altijd kennismakingsgesprekken met elke student om te kijken of hun persoonlijkheid zou passen binnen uw team. Onze mening is namelijk dat een gelukkige student veel effectiever en harder werkt dan een ongelukkige student.

Hoe werkt Recruit a Student Amsterdam?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkstudent kunt u het offerteformulier invullen door op de onderstaande button te klikken. Na een grondige inventarisering van uw vraag zal Recruit a Student een zo goed mogelijk advies geven. Zijn er nog dingen onduidelijk of heeft u nog meer vragen, dan kunt u altijd het bel me terug formulier invullen op onze website of direct contact met ons opnemen!
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

De Recruit a Student APP

     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden
recruitastudent.nl/werkstudent-Amsterdam