Werkstudent Den Haag

Zoekt u een hbo- of universitair opgeleide werkstudent voor uw bedrijf in Den Haag? Recruit a Student plaatst dagelijks veel vacatures van bedrijven online. Op dit moment leveren wij veel studenten aan onder andere de zakelijke- en financiële dienstverlening, zorg, ICT, logistiek en automotive. Onze werkstudenten zijn leergierig en willen graag werken in een vakgebied wat past bij hun studie. Ze zijn  snel, flexibel, intelligent en hebben groeipotentie. Misschien heeft een werkstudent zelfs wel een goede toekomst binnen uw bedrijf. Heeft u interesse in een werkstudent in Den Haag? vul dan het offerteformulier in op onze website. Recruit a student zal dan een zo goed mogelijk advies geven voor uw bedrijf.

De match!

Recruit a Student Den Haag is gespecialiseerd in het plaatsen van intelligente studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen zij door een goede werving en selectie. Nadat een student zich heeft ingeschreven, komt er een intakegesprek. Hierin wordt goed duidelijk met wat voor student we te maken hebben, waar zijn/haar interesse ligt en waar hij/zij goed in is. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we alleen studenten leveren die een juiste instelling hebben en passen binnen uw branche en bedrijf. We leveren werkstudenten aan verschillende branches. We zijn onder anderen veel actief in de zakelijke- en financiële dienstverlening, ICT, zorg en logistiek. Dus zoekt u een intelligente, flexibele, snelle werkstudent in Den Haag? Recruit a Student haalt voor u het talent van morgen vandaag in huis! Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken? vul dan het bel me terugformulier in op onze website. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RECRUIT A STUDENT DEN HAAG

Recruit a Student is gevestigd Den Haag. Het team is dagelijks bezig om voor bedrijven de juiste werkstudenten te vinden. We hebben veel vacatures openstaan van bedrijven in verschillende sectoren. Voor elke werkstudent is er dus wel een passende bijbaan. Door middel van een goed werving-en-selectieprogramma weten wij dat we in onze database alleen maar getalenteerde studenten hebben, die leergierig, ambitieus en intelligent zijn. Onze studenten zijn allemaal hbo- of universitair opgeleid en willen graag meer weten van hun vakgebied.

Huur nu een student in

Bent u benieuwd wat een werkstudent kost en heeft u hier een mening over? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in op onze website. Maakt u graag een persoonlijke afspraak? Vul dan het bel me terug formulier in. Recruit a Student Den Haag neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

De voordelen:

check GROTE DATABASE KANDIDATEN
check NEN GECERTIFICEERD
check HOOG OPGELEID PERSONEEL
check BETROUWBAAR
check KWALITEIT