Werkstudent Rotterdam

Komt u wel eens handen of hersenen tekort in drukke dagen of bij langdurige ziekte van uw personeel? Recruit a Student Rotterdam heeft daar nu de ultieme oplossing voor! Namelijk een werkstudent inhuren voor uw bedrijf in Rotterdam. Dagelijks melden studenten zich aan in onze studentenpool. Recruit a Student houdt met al deze studenten een intake en hierdoor weten we dat we werkstudenten aannemen met een goede werkmentaliteit. Onze studenten zijn allemaal hbo- of universitair opgeleid en zijn leergierig ingesteld. Heeft u vragen over het inhuren van een werkstudent? Recruit a Student wil deze graag beantwoorden. Wanneer u het bel me terug formulier invult op onze website, zal een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met uw opnemen en u vragen beantwoorden. Een persoonlijke afspraak maken is dan ook mogelijk.

De perfecte werkstudent

Recruit a Student Rotterdam bezorgt u de perfecte werkstudent. Dit komt door onze goede werving en selectie. Wij zorgen dat er een perfecte match is tussen het bedrijf en de werkstudent. DoDoor een intakegesprek te houden met onze studenten weten we wat we in huis halen. Zo kunnen wij u snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten aanbieden. Dat scheelt een hoop kostbare tijd in uw zoektocht naar de ideale kandidaat voor een openstaande functie.Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis! Onze studenten willen graag wat leren en vooral in het vakgebied wat hun interesseert. Wilt u graag een werkstudent voor in uw bedrijf? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Recruit a Student Rotterdam zal dan een passend advies terugsturen.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat Recruit a Student Rotterdam te werk?

Dagelijks melden studenten zich aan in onze studentenpool. Vervolgens komen ze terecht in onze database. We hebben elke dag veel keuze uit verschillende studenten in deze database. Door een goede werving & selectie weten we dat we studenten aannemen met een goede werkmentaliteit. Al onze studenten zijn uniek en hebben hun eigen specialiteiten. Onze studenten willen graag groeien in het vakgebied wat hen interesseert. Studenten kunnen beginnen als flexkracht en misschien wel doorgroeien als werknemer in uw bedrijf! Ze zijn allemaal opgeleid op hbo- of universitair niveau en zijn snelle, intelligente en ambitieuze uitzendkrachten.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkstudent kunt u het offerte formulier invullen op onze website. Recruit a Student Rotterdam zal een zo goed mogelijk advies geven. Benieuwd naar wat een uitzendkracht nou precies kost? stuur u mening via direct tarief berekenen op, dan mailen wij u een gratis voorstel terug. Voor vragen of het maken van een persoonlijke afspraak vul het bel me terug formulier in op onze website. Eén van onze recruiters zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De voordelen:

check AANGESLOTEN BIJ SNA
check MINDER ADMINISTRATIE
check PERSOONLIJKE OPLOSSING
check FLEXIBILITEIT
check BETROUWBAAR