Werkstudent Brussel

Zoekt u een werkstudent in Brussel? Dagelijks plaatsen wij hbo- en universitair opgeleide studenten bij bedrijven. Doormiddel van een goede selectie weten wij met wat voor studenten we werken. We weten wat ze kunnen, waar hun interesse ligt, en dat ze een positieve werkhouding hebben. We leveren werkstudenten voor lange of korte tijd en in veel verschillende branches. Heeft u een bedrijf in de ICT, logistiek, automotive, zakelijke- of financiële dienstverlening? Ook dan heeft Recruit a Student Brussel een werkstudent voor u! Wilt u een werkstudent in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het offerte of bel me terug formulier op onze website. Recruit a Student Brussel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

EEN PASSENDE WERKSTUDENT IN UW BEDRIJF

Het doel van Recruit a Student Brussel is om talentvolle studenten te plaatsen bij een bedrijf wat bij hen past. Elke student heeft zijn eigen talenten en deze liggen voor alle studenten weer in een ander vakgebied. Daarom hebben wij altijd veel vacatures openstaan in verschillende branches. In welke branche u een bedrijf heeft, maakt dus niet uit. Recruit a Student kan altijd een fulltime of parttime werkstudent aan u leveren. Wij houden een uitgebreid intakegesprek nadat studenten zich hebben aangemeld. Daarom weten wij zeker dat we met ambitieuze, getalenteerde en leergierige studenten werken die geïnteresseerd zijn in het bedrijf waar we hen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een werkstudent? Vul dan ons offerteformulier in op de website. We zullen u passend advies terugsturen. Heeft u liever persoonlijk contact? Vul dan het bel me terug formulier in. Eén van de Recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RECRUIT A STUDENT BRUSSEL

Recruit a Student Brussel is één van de franchisenemers. Het motto van Recruit a Student is om voor u het talent van morgen vandaag in huis te halen. Dagelijks melden meerdere werkstudenten zich aan in onze studentenpool en komen dan terecht in onze database. AAl onze studenten zijn voor langere of kortere tijd inzetbaar, en zijn flexibele, intelligente werkstudenten die graag willen groeien in het vakgebied dat hen interesseert. Doordat wij een goede werving en selectie houden onder de studenten weten wij dat we studenten aannemen die ambitieus zijn en houden van hard werken.

 

Recruit a student is gespecialiseerd in het plaatsen van een werkstudent bij het juiste bedrijf. Bent u geïnteresseerd in wat het kost om een student in te huren en heeft u hier een mening over? vul dan het direct tarief bereken formulier in die hierboven op de webpagina te vinden is of op onze website. We zullen dan terugmailen met een gratis advies. Heeft u nog vragen? Vul dan het “direct tarief berekenen“-formulier in, welke hierboven op de webpagina te vinden is of op onze website. Recruit a Student Brussel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

De voordelen:

check PERSOONLIJKE OPLOSSING
check GROTE DATABASE KANDIDATEN
check FLEXIBILITEIT
check AANGESLOTEN BIJ SNA
check LANDELIJKE DEKKING