Werkstudent Eindhoven

Wilt u graag een werkstudent in Eindhoven inhuren? Wij kunnen u hierbij helpen. Elke dag melden zich nieuwe studenten aan op onze website. Deze studenten zijn allemaal hbo-of universitair opgeleid en zijn leergierig ingesteld. Het doel van Recruit a Student Eindhoven is om voor u het talent van morgen vandaag in huis te halen. Door een goed intakegesprek met de studenten en een goede werving en selectie kunnen wij u verzekeren dat we snelle, flexibele, intelligente, hard werkende studenten leveren, die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf. Denkt u dat u taken heeft in uw bedrijf die goed zijn om door een werkstudent vervult te worden? Vul dan het contact formulier in op onze website. Recruit a Student Eindhoven neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

De perfecte match!

Wij kunnen voor u zorgen dat u een werkstudent krijgt uitgezonden die bij uw bedrijf past. Studenten hebben zwakke en sterken punten en wij proberen deze studenten een baan aan te bieden waarin ze hun sterken punten kunnen laten zien en hun zwakke kunnen verbeteren. Kortom wij zoeken een match tussen student en bedrijf. Er staan dagelijks veel vacatures open in verschillende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures openstaan in de ICT, zorg, techniek, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Voor elke werkstudent kunnen wij dus wel een passende bijbaan vinden. Doordat onze studenten een bijbaan kunnen krijgen in het vakgebied wat ze interesseert en vaak ook waar ze een studie in volgen zijn ze leergierig ingesteld en willen ze graag zichzelf ontwikkelen in uw bedrijf! Hiermee maken wij zowel het bedrijf als de student blij! Daarnaast kunnen wij garanderen dat onze studenten een goede werkmentaliteit hebben. Dit komt door onze goede werving en selectie. Dus bent u op zoek naar een werkstudent in Eindhoven? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Na een goede en grondige inventarisatie van uw vraag, geven wij een oplossing op maat!

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt Recruit a Student Eindhoven?

Recruit a Student Eindhoven is dagelijks bezig met het plaatsen van studenten bij bedrijven. Wij zijn er in gespecialiseerd om werkstudenten bij de juiste bedrijven te plaatsen. Doordat wij elke dag veel keuze hebben uit een grote database met studenten die allemaal hun eigen specialiteiten hebben, kunnen wij ervoor zorgen we de juiste studenten bij een bedrijf plaatsen. De werkstudenten in onze database zijn gemotiveerde, leergierige en getalenteerde studenten. Dit kunnen wij garanderen, omdat we een goed werving-en-selectieprogramma uitvoeren.

Huur nu een werkstudent in?

Onze studenten willen graag doorgroeien en misschien groeit een flexwerker wel door naar een toekomstig werknemer voor uw bedrijf! Heeft u interesse in een werkstudent en wilt u graag een goed voorstel van Recruit a Student? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in op onze website, wij sturen dan zo snel mogelijk een goed advies terug. Heeft u nog vragen of maakt u liever een persoonlijk afspraak? Dan kunt u het bel me terug formulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen:

check GETALENTEERDE KANDIDATEN
check AANGESLOTEN BIJ SNA
check ZEKERHEID
check GEEN WERKGEVERSRISICO
check KWALITEIT