Werkstudent Enschede

Zoekt u een flexibele, intelligente, leergierige werkstudent voor uw bedrijf? Recruit a Student Enschede is gespecialiseerd in het plaatsen van deze studenten bij de juiste bedrijven. Het maakt niet uit in welke branche uw bedrijf zich bevindt, wij hebben voor elke branche verschillende studenten klaar staan. Zo leveren wij onder anderen werkstudenten aan bedrijven in de zorg, logistiek, automotive, ICT, zakelijke- en financiële dienstverlening. Onze studenten zijn hbo- en universitair opgeleid. Door een goede intake na de inschrijving weten wij dat we een gemotiveerde, hard werkende werkstudent leveren. Wilt u graag meer weten over het inhuren van een werkstudent? Vul dan het bel me terug formulier in. Eén van de recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Bedrijf & Werkstudent

Al onze studenten zijn leergierig en flexibel en willen graag werken naast hun studie. Dit willen ze het liefste in het vakgebied waar hun studie bij aansluit. Doordat Recruit a Student Enschede veel vacatures open heeft staan in verschillende branches, hebben wij voor onze studenten veel verschillende vakgebieden waarin ze een bijbaan kunnen vinden. Elke werkstudent heeft zijn eigen interesses, sterke en zwakke punten en probeert zich te specialiseren in het vakgebied wat hem aanspreekt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de studenten te laten doorgroeien in uw bedrijf. Door een goed intakegesprek zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van werkstudenten bij de juiste bedrijven. Wij zorgen dat we voor u het talent van morgen vandaag in huis halen!

Vind hier een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat Recruit a Student Enschede te werk?

Recruit a Student Enschede krijgt dagelijks nieuwe aanmeldingen van studenten. We hebben een database vol met werkstudenten waar we uit kunnen kiezen. Voor elk bedrijf hebben wij wel een passende student. Doordat wij een goede werving & selectie uitvoeren, kunnen wij garanderen dat we een werkstudent leveren die leergierig en intelligent is en die een goede werkmentaliteit heeft.

 

Huur nu een werkstudent in?

Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over een werkstudent of wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u het bel me terug formulier invullen op onze website. Recruit a Student  Enschede neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te maken of uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag een werkstudent in uw bedrijf? Vul dan het offerteformulier in. Na een grondige inventarisering van uw vraag, zullen wij u een zo goed mogelijk advies geven.

De voordelen:

check LID VAN NBBU
check 100% LEVERINGSGARANTIE
check SINDS 1991
check HOOG OPGELEID PERSONEEL
check PERSOONLIJKE OPLOSSING