Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze studentenkracht. Straks de topper die u zoekt?


Wat wilt u doen?

Student inhuren in Zwolle

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Zwolle haalt graag voor u hét talent van morgen, vandaag al in huis. Wij kennen onze studenten goed, wij weten precies wat hun talenten zijn en waar hun interesses liggen. Tevens zijn vrijwel al onze studenten hoogopgeleid. Onder onze studenten houden wij een uitgebreide en kritische werving- en selectieprocedure, hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij studenten leveren die verstand van zaken hebben en kwalitatief sterk zijn. Sinds 1999 hebben wij al veel bedrijven geholpen met het vinden van de geschikte werkstudent. Ook u helpen wij graag!

Met diensten als werving & selectie, uitzenden & detacheren en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Zwolle voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

In de steden Zwolle, Meppel, Assen en Hoogeveen zorgt Recruit a Student dagelijks voor de contacten tussen werkzoekende studenten en bedrijven in deze regio. In onze vestiging vinden we het erg belangrijk dicht bij onze studenten te staan. We weten hierdoor precies welke unieke talenten we in huis hebben en hoe we deze het best in kunnen zetten in het bedrijfsleven.

Recruit a Student is ervan overtuigt dat studenten van grote waarde zijn voor elke organisatie. Ze pakken werkzaamheden snel op, ze willen graag leren en brengen vaak een grote hoeveelheid nieuwe ideeën met zich mee. Studenten zijn bovendien flexibel inzetbaar, omdat ze hun beschikbaarheid doorgaans gemakkelijk aan hun studierooster aan kunnen passen.

Daarnaast zijn studenten de werknemers van de toekomst. Door middel van interessante bijbanen, die aansluiten bij de studie, ontstaat de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Aangezien deze leerzame bijbanen de kans op een goede baan aanzienlijk vergroten kunt u op de volledige inzet van onze student rekenen.

Maar wanneer kiest u er nou voor om werkstudenten in te huren in Zwolle? Veel bedrijven hebben te kampen met schommelingen in de drukte. Het ene moment heeft u veel orders en kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Maar het andere moment blijven de orders uit en heeft u te maken met overbezetting. In dit geval is het inhuren van een werkstudent de ideale oplossing. Wanneer u drukte ervaart, helpen onze studenten graag. Maar omdat zij op flexibele basis voor u werken, zit u in de periodes wanneer het minder druk is, nergens aan vast!

Kortom: wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Zwolle? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden