Werkstudent Rijswijk

Heeft u een werkstudent nodig om de druk op uw vaste werknemers te verlagen en de productiviteit binnen uw organisatie te verhogen? Recruit a Student Rijswijk is gespecialiseerd in het zoeken en plaatsen van studenten bij bedrijven door heel Nederland. Onze studenten zijn allemaal hbo- of universitair opgeleid en hebben een goede werkmentaliteit. Dit kunnen wij garanderen, omdat we een goed intakegesprek houden na de inschrijving. Onze werkstudenten zijn flexibel, intelligent, ambitieus en harde werkers. Ze willen zichzelf graag ontwikkelen in een vakgebied wat hun aanspreekt en zijn leergierig ingesteld. In veel verschillende branches hebben wij vacatures openstaan. Dus heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de financiële- of zakelijke dienstverlening, ICT, logistiek of zorg en zoekt u een werkstudent van een daaraan gerelateerde opleiding maar wilt u niet aan kandidaten vastzitten? Dan bent u bij Recruit a Student Rijswijk op de goede plaats. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken? Vul dan het bel me terug formulier in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

De perfecte match!

Recruit a Student wil het talent van morgen vandaag in huis halen! Dit doen wij door een werkstudent te plaatsen bij het juiste bedrijf. Onze studenten gaan na de inschrijving door een goede werving en selectie. Hierdoor hebben we alleen gemotiveerde studenten in onze database zitten. Onze werkstudenten zijn zowel parttime als fulltime inzetbaar en zijn hbo of universitair opgeleid. Onze studenten zijn leergierig ingesteld en vooral in het vakgebied waarin zij een studie volgen. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn, bijvoorbeeld in de zorg, logistiek, techniek, ICT, zakelijke- en financiële dienstverlening kunnen wij voor iedere student een passende bijbaan vinden bij het juiste bedrijf. We zorgen ervoor dat een student komt te werken in een branche die hem aanspreekt. Hierdoor kan een werkstudent zich naast zijn studie verder ontwikkelen in het vakgebied waar zijn interesses liggen. Onze studenten zijn snelle, intelligente flexkrachten en wie weet groeit een flexkracht wel door tot een toekomstig medewerker in uw bedrijf! Heeft u interesse in een werkstudent voor uw bedrijf? Wanneer u het offerte formulier invult op onze website komen wij met een zo goed mogelijk advies.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruit a Student Rijswijk

Recruit a Student Rijswijk is gespecialiseerd in het plaatsen van werkstudenten bij bedrijven. Maar waarom zet u nou een werkstudent in? Het grote voordeel van een werkstudent is dat u meer rendement gaat halen uit uw vaste werknemers. De laatste jaren is de werkdruk door bezuinigingen en ontslagen in veel organisaties verhoogt. Hierdoor komen er steeds meer taken te liggen bij professionals binnen een organisatie. Door het vergrote takenpakket komen deze professionals niet meer aan hun werkzaamheden toe. Wanneer u een flexibele, snelle werkstudent inhuurt kan deze de werkdruk van professionals verlagen. De werkstudent kan taken overnemen waardoor de professionals zich weer kunnen gaan focussen op de dingen waar ze goed in zijn. Wanneer studenten zich inschrijven in onze studentpool komen ze terecht in een database.

 

Door een goede werving en selectie weten wij dat we getalenteerde studenten leveren die leergierig en ambitieus zijn ingesteld. Ze zijn fulltime of parttime inzetbaar en hebben een HBO of Universitair opleidingsniveau. Ze willen zichzelf ontwikkelen binnen uw bedrijf! Bent u Benieuwd naar wat een uitzendkracht nou precies kost? stuur u advies via direct tarief berekenen op onze website dan mailen wij u gratis een voorstel terug. heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd het bel me terug formulier invullen op onze website. Recruit a Student Rijswijk neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen:

check LID VAN NBBU
check NEN GECERTIFICEERD
check GETALENTEERDE KANDIDATEN
check HOOG OPGELEID PERSONEEL
check LANDELIJKE DEKKING