Werkstudent Tilburg

Heeft u een werkstudent in uw bedrijf nodig voor de overige werkzaamheden waar uw vaste werknemers niet aan toekomen of heeft u vacatures openstaan die u graag zou laten invullen door werkstudenten? Recruit a Student Tilburg zoekt en vindt dagelijks over heel Nederland werkstudenten. Wij zijn in veel verschillende branches actief en wij hebben dan ook voor elke branche werkstudenten klaarstaan. Onze studenten zijn hbo of universitair opgeleid en erg leergierig ingesteld. Ze werken hard, zijn flexibel inzetbaar, voor zowel lange of korte duur en hebben een goede werkmentaliteit. Wilt u graag een werkstudent inhuren? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Recruit a Student zal dan zo snel mogelijk een passend advies terugsturen.

De perfecte werkstudent voor uw bedrijf!

Recruit a Student Tilburg brengt graag het talent van morgen vandaag in huis! Dit doen zij door een werkstudent in contact te brengen met het juiste bedrijf. Elke student heeft zijn zwakke en sterke punten en kan deze ontwikkelen in een bedrijf waarin hij geïnteresseerd is. Vaak zenden wij werkstudenten uit naar een bedrijf dat werkzaam is in het vakgebied waar de student een studie in volgt. Zo kan zijn potentieel talent voor dat vakgebied ontwikkeld worden. Doordat wij een goed werving-en-selectieprogramma uitvoeren onder de studenten kunnen wij garanderen dat we alleen maar kandidaten uitzenden met een goede werkmentaliteit en waarvan wij weten wat ze kunnen. Wij leveren leergierige, hard werkende, flexibele werkstudenten voor een lange of korte periode. Heeft u nog vragen of maakt u graag een persoonlijke afspraak? Wanneer u het bel me terug contact formulier invult op onze website neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en eventueel een persoonlijke afspraak te maken.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat Recruit a Student Tilburg te werk?

Heeft u helpende handjes nodig binnen uw bedrijf en bent u op zoek naar een werkstudent? Recruit a Student Tilburg kan u hierbij helpen. Dagelijks krijgen wij nieuwe inschrijvingen binnen van studenten. Deze studenten komen allemaal terecht in onze studentenpool. Deze studentenpool bestaat uit veel getalenteerde studenten met een hbo of universitaire opleiding. Doordat Recruit a Student Tilburg een screening doet onder de studenten kunnen wij garanderen dat we alleen gemotiveerde werkstudenten leveren met ambitie. Wij zijn actief in veel verschillende sectoren en voor elke sector hebben wij dus wel werkstudenten die we kunnen uitzenden. Zo zijn wij onder andere actief in de zakelijke- en financiële dienstverlening, zorg, automotive, ICT, techniek en logistiek.

 

Huur nu een werkstudent in?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkstudent kunt u het offerte formulier invullen op onze website.Na een grondige inventarisering van uw vraag, zal Recruit a Student Tilburg u een zo goed mogelijk advies geven.Voor vragen of afspraken kunt u het bel me terug formulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en uw vragen te beantwoorden.

De voordelen:

check FLEXIBILITEIT
check NEN GECERTIFICEERD
check GROTE DATABASE KANDIDATEN
check HOOG OPGELEID PERSONEEL
check ZEKERHEID