Werkstudent Utrecht

Bent u op zoek naar een flexibele uitzendkracht voor taken in uw bedrijf? Recruit a Student plaatst dagelijks werkstudenten bij bedrijven. Wij hebben studenten die fulltime of parttime werken en die een hbo of universitaire opleiding volgen/hebben gevolgd. In veel verschillende branches is Recruit a Student Utrecht actief. We zenden dagelijks werkstudenten uit in bedrijven in de zorg, ICT, techniek, logistiek, automotive, de zakelijke- en financiële dienstverlening en nog veel meer.In wat voor sector uw bedrijf zich bevindt, maakt dus niet uit. Voor elk bedrijf hebben wij een werkstudent! Een werkstudent van Recruit a Student is intelligent, leergierig, ambitieus, enthousiast en heeft een goede werkmentaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat wij een goed werving-en-selectieprogramma uitvoeren.
Dus hebt u afwisselende drukke periodes en komt u dan wat handjes te kort? Recruit a Student Utrecht kan u direct helpen. Vul het offerte formulier in op onze website en wij mailen u zo snel mogelijk terug met een goed advies.

De perfecte werkstudent

Recruit a Student Utrecht brengt u in contact met de perfecte werkstudent. Zodra een student zich aanmeldt in onze studentenpool krijgt deze een goed intakegesprek.Hierdoor komen wij te weten met wat voor studenten we werken. We zorgen ervoor dat onze database alleen maar gevuld is met werkstudenten die een goede werkmentaliteit hebben. Ze zijn enthousiast, intelligent en willen graag dingen leren over het vakgebied waarin ze een studie volgen. Wij proberen dan ook een student te plaatsen bij een bedrijf dat actief is in het vakgebied waar de student in is geïnteresseerd. Zo kunnen ze naast hun studie ook praktijkervaring op doen. Ze kunnen hun sterke punten verbeteren en werken aan hun slechte punten en wie weet wordt een flexkracht wel een toekomstig medewerker in uw bedrijf! Bent u geïnteresseerd in een werkstudent of hebt u nog vragen? Vul dan het contact formulier in op onze website. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt Recruit a Student Utrecht?

Veel bedrijven hebben last van onregelmatige, drukke periodes of werknemers met een langdurige ziekte. Recruit a Student Utrecht is de perfecte oplossing voor deze bedrijven. RRecruit a Student plaatst dagelijks hbo of universitair opgeleide studenten bij bedrijven. Wanneer een student zich aanmeldt, gaat hij/zij door een goede werving en selectie heen. Hierdoor weten we dat onze werkstudenten hard werkende studenten zijn. Onze studenten werken snel, zijn ambitieus en flexibel inzetbaar. Al onze studenten hebben hun eigen interesses en specialisaties en voor elk bedrijf hebben wij dan ook een passende werkstudent klaar staan.

 

Huur nu een student in

Recruit a Student brengt het talent van morgen vandaag in huis. Wilt u graag weten wat een werkstudent kost en heeft u een idee hierover? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in op onze website. Met uw voorstel in gedachten mailen wij een passend advies terug. Wilt u graag een persoonlijke afspraak maken of heeft u nog vragen? Vul dan het bel me terug formulier in. RRecruit a Student neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te maken en uw vragen te beantwoorden.

De voordelen

check ZEKERHEID
check AANGESLOTEN BIJ SNA
check PERSOONLIJKE OPLOSSING
check GETALENTEERDE KANDIDATEN
check HOOG OPGELEID PERSONEEL