Werkstudent

Bent u op zoek naar een werkstudent? Recruit a Student Breda heeft een database vol met getalenteerde hbo- en wo-studenten. Deze studenten hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en door intakegesprekken weten wij met wat voor studenten wij werken. Al onze studenten zijn ambitieus, flexibel, leergierig en enthousiast. Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures en biedt dan ook veel vacatures aan in verschillende branches. We zenden voornamelijk studenten uit in de ICT, techniek, logistiek, automotive, zakelijke- en financiële dienstverlening. Hebt u interesse in een werkstudent? Vul dan het bel me terug formulier in op onze website. Het team van Recruit a Student zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE PERFECTE MATCH!

Bent u op zoek naar een werkstudent die past binnen uw bedrijf? Recruit a Student is gespecialiseerd in het maken van de perfecte match!
Met elke student die zich aanmeldt houden wij een intakegesprek, hierdoor weten we dat we getalenteerde studenten uitzenden met een goede werkmentaliteit. Onze getalenteerde student wilt zich ontwikkelen in het vakgebied waarin hij/zij geinteresseerd is en vaak vinden wij dan ook een bijbaan voor hen gerelateerd aan hun studie. Hierdoor zullen zij zich in uw bedrijf leergiering opstellen en staan ze open voor verschillende dingen. Wie weet wordt één van onze studenten uiteindelijk wel een werknemer in uw bedrijf! Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag in huis heeft. Wilt u een werkstudent in uw bedrijf? vVul dan het offerteformulier in en Recruit a Student komt met een goed advies.

Vind nu een werkstudent!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt Recruit a Student?

Recruit a Student is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Wanneer een werkstudent zich aanmeld, houden wij een intakegesprek. Hierdoor kunnen we garanderen dat we alleen gemotiveerde kandidaten leveren aan uw bedrijf. Al onze studenten hebben een hbo- of universitair opleidingsniveau en zijn leergierig ingesteld. Elke werkstudent heeft sterke en zwakke kanten. Door bij een bedrijf te werken in het vakgebied waar ze ook een studie in volgen, kunnen ze zichzelf ontwikkelen. Zowel in de zakelijke- als financiële dienstverlening, de techniek, ICT, logistiek en automotive. Voor elk bedrijf hebben wij studenten klaarstaan.

Heeft u werkzaamheden die door een werkstudent vervult kunnen worden? Vul dan snel de offerte in op onze website. vul dan snel de offerte in op onze website. Recruit a Student zal dan met een passende oplossing komen. Wilt u graag meer informatie? Vul dan het bel me terug formulier in op onze website. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen

check PERSOONLIJKE OPLOSSING
check NEN GECERTIFICEERD
check GROTE DATABASE KANDIDATEN
check HOOG OPGELEID PERSONEEL
check LANDELIJKE DEKKING