Werving & Selectie

Grote talenten

De afgelopen 10 jaar heeft Recruit a Student een unieke hbo- en wo-­­­database opgebouwd, gevuld met potentiële top-werknemers voor uw bedrijf.  Mensen waarvan wij niet alleen weten wat ze kunnen, maar in de regel ook weten hoe hun werkmentaliteit is. Dat scheelt een hoop kostbare tijd in uw zoektocht naar de ideale kandidaat voor een openstaande functie. Onze studenten doen graag relevante werkervaring op binnen uw bedrijf. Zo kunnen ze zichzelf ontwikkelen en zich onderscheiden van hun studiegenoten.

Doordat er de afgelopen jaren veel sprake is van vergrijzing wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om tijdig een talent te binden aan hun bedrijf. De hele bedrijfsvoering van Recruit a Student staat in het teken van talenten. Dat betekent dat de medewerkers van Recruit a Student dagelijks bezig zijn met talent te werven en selecteren. Doordat er dagelijks verschillende interessante cv’s binnenstromen kunnen wij ervoor zorgen dat bedrijven in een korte tijd aan talenten kunnen worden voorgesteld. 

Prijs en kwaliteit

Doordat wij onze studenten door een uitgebreide screening halen bij de intake kunnen wij er alles aan doen de high profile talenten bij uw organisatie aan het werk te krijgen. U betaalt voor de service en kwaliteit die Recruit a Student te bieden heeft. Daarbij is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd. Recruit a Student doet niet mee aan de gebruikelijke hoge tarieven die de uitzendbranche hanteert voor het selecteren en werven van kandidaten. Recruit a Student vindt het belangrijk dat hun relaties beschikken over goede kandidaten. Wij stellen u alleen kandidaten voor die wij uitvoerig hebben getest en gesproken. Gedurende dit proces kijkt u natuurlijk met ons mee. U bent uiteindelijk degene die bepaald met welke studenten u wilt werken en welke studenten u beter wilt leren kennen.

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Garantie voor succes

Uw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving-en-selectietraject. Voor een meer dan concurrerende  prijs. Als u meer wilt weten of vragen heeft, brengen wij u graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte. U kunt het bel me terug formulier invullen op onze website. Een van onze Recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te maken.

Is er per direct talent nodig voor uw organisatie? Wilt u misschien meer weten over hoe u met uw doelgroep in aanmerking kan komen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan wegwijs maken in de wereld van de talentenwerving. Daarbij kunnen we u meteen een inzicht geven in de tarieven en wat dit op zowel korte als lange termijn kan opleveren voor uw bedrijf. Heeft u direct vragen? Rechts onder kunt u gebruik maken van onze chatfunctie. Wij zullen direct reageren op uw vraag. Onze recruiters zijn de hele dag bereikbaar voor al uw vragen!

Recruit a Student

check LID VAN NBBU
check NEN GECERTIFICEERD
check FLEXIBILITEIT
check GETALENTEERDE KANDIDATEN
check PERSOONLIJKE OPLOSSING

Wilt u meer informatie over het inhuren van talenten voor uw organisatie?

Vrijblijvend informatie aanvragen

Waarom Recruit a Student?

Recruit a Student zoekt en plaatst dagelijks studenten. Wij geloven dat studenten allemaal hun eigenlijk talenten hebben.
Iedere student heeft zijn eigen interesses en zijn eigen sterke en zwakke punten. Onze studenten willen graag hun zwakke en sterke punten ontwikkelen. Ze doen graag relevante werkervaring op binnen het bedrijfsleven. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn kunnen wij studenten met verschillende studies een baan aanbieden. Wij zijn bijvoorbeeld actief in de techniek, automotive, ICT, zorg, zakelijke- en financiële dienstverlening. In wat voor branche uw bedrijf zich dus bevindt maakt niet uit. Wij kunnen gegarandeerd een student vinden die bij uw bedrijf past! Doordat er de laatste jaren veel krapte is op de arbeidsmarkt zijn studenten onzeker over hun toekomst. Ze willen zich graag ontwikkelen om zich zo te kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Daarnaast is het ook nog mogelijk dat een student doorgroeit binnen uw bedrijf. U kunt zo kosten besparen voor het vinden en inwerken van een nieuwe medewerker. Wij kunnen voor u het talent van morgen vandaag in huis halen! Bent u geïnteresseerd? Dan  kunt u het offerte formulier op onze website invullen. Wij geven u dan een passend advies.