Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Sollicitatie tips & tricks

Een eerste indruk maak je maar één keer. Wanneer je solliciteert zijn een goede cv en een aansprekende motivatiebrief jouw sleutel tot een sollicitatiegesprek. Wij hebben al onze tips en tricks opgeschreven om jou aan die felbegeerde baan te helpen. Lees hier alle tips & tricks over solliciteren.

Recruit a student foto

Curriculum Vitea

Het maken van een goed CV is enorm belangrijk. Het kost even wat moeite maar het is verstandig om hier de tijd voor te nemen. Jouw CV kan namelijk veel invloed hebben of je uitnodigt wordt door het bedrijf. Wij helpen je graag!

Lees meer >


Recruit a student foto

Sollicitatiebrief

Je hebt maar een kans voor een eerste indruk. En die indruk maak je met jouw sollicitatiebrief. Omdat het opstellen van een goede sollicitatiebrief lastig kan zijn, helpen wij jou op graag op weg met onze tips.

Lees meer >

Recruit a student foto

Sollicitatiegesprek

Solliciteren is niet eenvoudig. En bij een sollicitatiegesprek komt heel wat kijken. Hoe tref je goede voorbereidingen? Wat voor kleding draag je? En hoe ga je om met de zenuwen? We helpen jou hier graag mee!

Lees meer >

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden