Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze studentenkracht. Straks de topper die u zoekt? 


Wat wilt u doen?

Poolmanagement

Waarom poolmanagement?

Het komt veel ondernemingen bekend voor. Schommelingen in de drukte van het productieproces. De ene maand worden er bijna record omzetten gedraaid en de andere maand is het veel te stil binnen de onderneming. Het grootste probleem dat zich vervolgens voordoet is dat u wel gewoon met het personeel zit. Het personeel eist van u een bepaalde zekerheid. Hierdoor is het erg lastig om mensen aan de organisatie te binden. Dé oplossing hiervoor is onze studenten-poolmanagementservice.

Door te werken met een flexibele pool waarin kandidaten iedere week hun beschikbaarheid aangeven, kunnen wij voor u heel makkelijk schakelen en in iedere fase van drukte voldoende personeel aanleveren. Hierdoor voorkomt u dat u vast zit aan overbodig personeel, wanneer u deze krachten niet nodig heeft. Door gebruik te maken van onze poolmanagementservice beschikt u over een talentvolle kandidaat, enkel en alleen wanneer u dat nodig acht.

Poolsamenstelling

Het maakt ons niet uit of u zelf beschikt over de juiste pool van kandidaten of dat u liever heeft dat wij een pool van interessante kandidaten voor u samenstellen. Dankzij onze grote database vol gemotiveerde en getalenteerde krachten is dit voor ons geen probleem. Daarnaast blijven wij van mening dat een goede planning van cruciaal belang is. Door onze uitgebreide planningssystemen kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen en het maximale uit de huidige pool van studenten halen. Ook op dit gebied is onze dienstverlening dus kwalitatief goed en betrouwbaar.

Gemotiveerde studenten

Recruit a Student heeft een database vol met gemotiveerde studenten. Onze studenten volgen allemaal een opleiding op MBO, HBO of Universitair niveau. Ze hebben dus verstand van zaken en weten van aanpakken. Veel bedrijven denken dat studenten minder productief zijn als medewerkers maar dit is zeker niet waar. De laatste tijd is er veel krapte op de arbeidsmarkt en studenten gaan nadenken over hun toekomst. Ze zijn onzeker over  hun toekomst en vragen zich af of ze überhaupt veel geld gaan verdienen en een vast contract krijgen. Daarom willen ze graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Ze willen zichzelf kunnen onderscheiden van andere studenten en dit kunnen ze doen door hun sterkte punten toe te passen in het bedrijfsleven en hun zwakke punten te verbeteren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we werkstudenten leveren die leergierig zijn ingesteld en hard werken.

Daarnaast bespaart u ook kosten wanneer u werkt met studenten. Een student werkt om relevante werkervaring op te doen in de vorm van een bijbaan. Een bijbaan verdient nog geen hoog salaris. U bent dus veel minder geld kwijt aan een werkstudent met een bijbaan als aan een werknemer met een vast salaris. Daarnaast kan een student die na verloop van tijd een studie heeft afgerond, direct aan de slag bij uw onderneming zonder dat er een lange inwerkperiode nodig is. U bespaart op deze manier inwerk kosten voor een nieuwe medewerker.

Voordelen poolmanagement:

 • Kwaliteit: Recruit a Student zorgt voor een goede voorselectie van uitzendkrachten, zo kunnen wij garanderen dat we gemotiveerde werkstudenten leveren met een goede werkmentaliteit.
 • Flexibiliteit: Onze studentpool bestaat uit genoeg studenten voor uw bedrijf. U kunt dagelijks een andere hoeveelheid studenten opvragen, dat is geen probleem!
 • Continuïteit: U bent er altijd van verzekerd dat er voldoende ingewerkte uitzendkrachten zijn voor uw bedrijf.
 • Kostenbesparing: U betaalt alleen de uren die ook daadwerkelijk worden gewerkt. Hierdoor voorkomt u overuren en leegloopuren van uw eigen personeel.

DE VOORDELEN

Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

 • Recruit a Student - topbanen voor studenten Personeelsplanning bekijken
 • Recruit a Student - topbanen voor studenten Tijdsregistratie uitvoeren
 • Recruit a Student - topbanen voor studenten Aanvragen doen
 • Recruit a Student - topbanen voor studenten Uren accorderen


Recruit a Student

Volg ons

 • Volg Recruit a Student op Facebook
 • Volg Recruit a Student op Instagram
 • Volg Recruit a Student op LinkedIn
 • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden