Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Poolmanagement

Op- en afschalen makkelijk gemaakt

Schommelingen in de drukte, het komt veel ondernemingen bekend voor. De ene maand wordt er een record omzet gedraaid en de andere maand loopt het rustig binnen de onderneming. Het grootste probleem is dan het vaste personeel. Zij eisen van u een bepaalde zekerheid waardoor het  lastig is goede mensen aan de organisatie te binden. Dé oplossing hiervoor is onze studenten-poolmanagementservice.

Door te werken met een flexibele pool waarin kandidaten iedere week hun beschikbaarheid aangeven, kunnen wij voor u heel makkelijk schakelen en in iedere fase van drukte voldoende personeel aanleveren. Hierdoor voorkomt u dat u vast zit aan overbodig personeel, wanneer u deze krachten niet nodig heeft. Door gebruik te maken van onze poolmanagementservice beschikt u over een talentvolle kandidaat, enkel en alleen wanneer u dat nodig acht.

Poolsamenstelling

Een goede planning is cruciaal en met onze uitgebreide planningssystemen kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen. Zo halen we het maximale uit de huidige pool maar wij kunnen natuurlijk ook een nieuwe pool voor u samenstellen. Dankzij onze grote database vol gemotiveerde en getalenteerde krachten is dit voor ons geen probleem. Ook op dit gebied is onze dienstverlening dus kwalitatief goed en betrouwbaar.

Gemotiveerde studenten

Recruit a Student heeft een database vol gemotiveerde werkstudenten. Onze studenten volgen een opleiding op MBO, HBO of Universitair niveau en doen graag relevante werkervaring op doen om zich voor te bereiden op hun toekomst. Deze knappe koppen heeft u tot uw beschikking voor een tarief passend bij een bijbaan in uw branche. En met een diploma op zak kan de student eventueel bij u aan de slag zonder nog te hoeven worden ingewerkt.

Voordelen poolmanagement:

 • Kwaliteit

  Recruit a Student zorgt voor een goede voorselectie van uitzendkrachten, zo kunnen wij garanderen dat we gemotiveerde werkstudenten leveren met een goede werkmentaliteit.

 • Flexibiliteit

  Op – en afschalen naar behoefte. U kunt dagelijks een andere hoeveelheid studenten aanvragen, voor ons geen probleem.

 • Continuïteit

  Altijd verzekerd van voldoende ingewerkte uitzendkrachten voor uw bedrijf.

 • Kostenbesparend

  Alleen van de uren die ook daadwerkelijk voor u worden gewerkt, ontvangt u een factuur. Hierdoor voorkomt u overuren en leegloopuren van uw eigen personeel.

 • DE VOORDELEN
  Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
  Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
  Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
  Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
  Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
  Diensten

  Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

  Recruit a student foto
  Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
  Recruit a Student Poolmanager

  Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
  Recruit a student foto
       © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden