Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Werving & Selectie

Talenten voor uw bedrijf

Sinds 1999 heeft Recruit a Student een unieke database opgebouwd vol potentiële topwerknemers voor uw bedrijf.  Mensen waarvan wij niet alleen weten wat ze kunnen maar in de regel ook weten hoe hun werkmentaliteit is. Dat scheelt een hoop kostbare tijd in uw zoektocht naar de ideale kandidaat voor een openstaande functie. Onze studenten doen graag relevante werkervaring op binnen uw bedrijf. Zo kunnen ze zichzelf ontwikkelen en zich onderscheiden van hun studiegenoten.

Doordat er de afgelopen jaren veel sprake is van vergrijzing wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om tijdig talent te binden aan hun bedrijf. De hele bedrijfsvoering van Recruit a Student staat in het teken van talenten. Dat betekent dat de accountmanagers van Recruit a Student dagelijks bezig zijn met het werven en selecteren van potentiële toppers. Doordat er dagelijks verschillende interessante cv’s binnenstromen kunnen wij ervoor zorgen dat bedrijven in een korte tijd aan kundige kandidaten kunnen worden voorgesteld.

Prijs en kwaliteit

Recruit a Student doet niet mee aan de gebruikelijke hoge tarieven die de uitzendbranche hanteert voor het selecteren en werven van kandidaten. U betaalt voor de service en kwaliteit die Recruit a Student te bieden heeft. Recruit a Student vindt het belangrijk dat hun relaties beschikken over goede kandidaten. Wij stellen u alleen kandidaten voor die wij uitvoerig hebben getest en gesproken. Gedurende dit proces kijkt u natuurlijk met ons mee. U bent uiteindelijk degene die bepaald met welke studenten u wilt werken en welke studenten u beter wilt leren kennen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is bij ons gegarandeerd.

Garantie voor succes

Uw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving-en-selectietraject. Als u meer wilt weten of vragen heeft, brengen wij u graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte. U kunt het bel me terug formulier invullen op onze website. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te maken.

Is er per direct talent nodig voor uw organisatie? Wilt u misschien meer weten over hoe u met uw doelgroep in aanmerking kan komen? Neem dan contact met ons op. Wij maken u wegwijs in de wereld van de talentenwerving, bieden inzicht in de tarieven en wat dit op zowel korte als lange termijn kan opleveren voor uw bedrijf.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden