Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Stage & bemiddeling

De ideale stagiair

De ideale stagiair

Recruit a Student is dagelijks op zoek naar talenten die werkervaring op willen doen. Als bemiddelingsbureau kunnen wij snel inspelen op de vraag naar stagiaires. Onze grote, up to date database zorgt voor een constante stroom aan gemotiveerde, hard werkende studenten.

Natuurlijk wilt u de ideale kandidaat voor uw onderneming. Recruit a Student heeft de kennis én de studenten in huis om die voor u te vinden. Wij hebben voor u het kaf reeds van het koren gescheiden. Bent u geïnteresseerd in de stagebemiddeling van Recruit a Student? Vul dan het offerteformulier in, wij geven u graag een passend advies. Liever een persoonlijke afspraak? Vul dan het bel mij terug formulier in.

Perfecte match

Door onze landelijke dekking en ruime praktijkervaring garanderen wij een student die de specifieke kwaliteiten, kenmerken en interesses bezit waar u naar verlangt en past binnen uw bedrijfscultuur. Tijdens de stage begeleiden wij de studenten intensief wat u tijd bespaard en optimaal rendement oplevert.

Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn is er altijd wel een student die binnen uw bedrijf past. Op dit moment zijn wij onder andere actief in de zorg, ICT, techniek, automotive, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Om meer te weten te komen over hoe wij aan onze talenten komen, hoe we talent binnen uw onderneming kunnen inzetten en wat uw onderneming nodig heeft, kunt u uiteraard meer informatie opvragen op de offerte pagina.

Waarom Recruit a Student?

Recruit a Student gelooft in de talent. Maar talent alleen werkt niet, het moet verder ontwikkeld worden om er de vruchten van te plukken. Onze talentvolle studenten willen zich ontwikkelen, hun kwaliteiten in praktijk brengen en nieuwe vaardigheden verkrijgen. Uw organisatie als bakermat van talent in de vorm van een bijbaan of stage. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis zodat het zich bij u verder kan ontplooien.

Recruit a Student is gespecialiseerd in het zoeken en plaatsen van studenten bij verschillende bedrijven. We zijn in vrijwel alle branches actief en vinden gegarandeerd een passende stagiair voor uw organisatie. Wie weet heeft de stagiair zelfs wel de potentie om door te groeien en een toekomstig medewerker binnen uw bedrijf te worden.

Bent u geïnteresseerd in een gemotiveerde en hard werkende stagiair? Of heeft u nog vragen? Vul dan het bel-mij-terug formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden